Головне меню

Популярні рецепти

Сирники з картоплею (Закарпатська кухня)

Сирники з картоплею (Закарпатська кухня)

Нарізану великими кубиками картоплю кладуть у киплячу воду, варять до готовності, протирають, змішують з протертим сиром, додають сирі яйця, сіль, борошно, перемішують, пропускають через м'ясорубку.

З підготовленої маси формують сирники, обкачують їх у борошні й смажать на добре розігрітому вершковому маслі.

Подають сирники гарячими, поливають сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: сир свіжий 121 г, картопля 113 г, яйця 1/5 шт., борошно 25 г, сіль 2 г, масло вершкове 15 г, сметана 30 г.




Схожі кулінарні рецепти