123************* Запіканка з сиру і моркви (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка з сиру і моркви (Закарпатська кухня)

Запіканка з сиру і моркви (Закарпатська кухня)

Нарізану великими кусками моркву варять до готовності і проти­рають. Потім протерту моркву з'єднують з добре протертим сиром, замоченою в молоці манною крупою, додають збиті з цукром яйця, сіль і добре перемішують.

Підготовлену масу перекладають на лист або в форму, змащену жиром і носи пану сухарями, зверху розрівнюють, змащують яйцем і запікають в духовці 20—30 хвилин до утворення на поверхні запіканки рум'яної кірочки.

Подаючи на стіл, нарізають кусками квадратної або прямокутної форми і поливають сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 136 г, морква 54 г, крупа манна 20 г, цукор 15 г, яйця 1/5 шт., сіль 3 г, марга­рин 5 г, сухарі 5 г, сметана 30 г, молоко 10 г.




Схожі кулінарні рецепти