Головне меню

Популярні рецепти

Пудинг із сиру і повидла (Закарпатська кухня)

Пудинг із сиру і повидла (Закарпатська кухня)

Сир протирають, додають протерті з цукром жовтки, повидло, дріб­но натерті сухарі, добре перемішують і з'єднують із збитими білками.

Підготовлену масу укладають шаром на змащений жиром і посипаний сухарями лист, верх розрівнюють, змащують сметаною і за­пікають у духовці.

Готовий пудинг розрізають на куски і подають гарячим із смета­ною.

Витрати продуктів на одну порцію: сир свіжий 102 г, цукор 15 г, яйця 1/4 шт., повидло 35 г, сухарі 18 г, маргарин вершковий 5 г, сметана 35 г.




Схожі кулінарні рецепти