Головне меню

Популярні рецепти

Сосиски з сиру (Закарпатська кухня)

Сосиски з сиру (Закарпатська кухня)

В протертий сир додають сирі яйця, цукор, манну крупу, дрібно натерту моркву, сіль і добре перемішують. З підготовленої маси формують сосиски, обкачують у борошні і обсмажують у добре розігрі­тому вершковому маслі до появи на поверхні сосисок рум'яного кольору.

Готові сосиски подають гарячими. Окремо до них подають сме­тану.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 152 г, морква 52 г, крупа манна 26 г, цукор 18 г, яйце 1/2 шт., борошно 10 г, масло вершкове 10 г, сметана 25 г.




Схожі кулінарні рецепти