Головне меню

Популярні рецепти

Батончики з сиру по-виноградівськи (Закарпатська кухня)

Батончики з сиру по-виноградівськи (Закарпатська кухня)

Сир протирають, додають манну крупу, розтертий з цукром яєчний жовток, сіль, ізюм та натерту моркву і вводять добре збиті яєчні білки.

З підготовленої маси формують невеликі батончики, по 2 шт. на порцію, змочують у лізоні. обкачують у борошні і обсмажують у фритюрі (великій кількості жиру) до готовності, щоб поверхня батон­чиків стала золотистого кольору.

Подають батончики гарячими, поливаючи сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: сир 100 г, кру­па манна 24 г, цукор 14 г, морква 10 г, ізюм 10 г, яйця 1/2 шт., сіль 2 г, борошно 6 г, маргарин вершковий 15 г, сметана 20 г.




Схожі кулінарні рецепти