Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з сиру (Закарпатська кухня)

Бабка з сиру (Закарпатська кухня)

Сир добре протирають, змішують з яєчними жовтками, розтертими з цукром, додають ванільний цукор, молоті сухарі, збиті білки і добре перемішують.

Підготовлену масу кладуть у форму, змащену вершковим маслом, розрівнюють, запікають у духовці до золотистого кольору.

Готову бабку розрізають скибками і подають на стіл. До бабки можна подати сметану або кисле молоко.

Витрати продуктів для приготування однієї бабки вагою 700 г: сир 500 г, яйця 4 шт., цукор-пісок 100 г, су­харі 45 г, сіль і ванільний цукор за смаком.




Схожі кулінарні рецепти