Головне меню

Популярні рецепти

Кендюх варений з начинкою

КЕНДЮХ ВАРЕНИЙ З НАЧИНКОЮ

Свинячий шлунок очищають і промивають у холодній або теплій воді. Від свинячої голови відокремлюють м'ясо, дрібно його нарізують, до­дають меленого перцю, дрібно посіченого часнику і солі. Все добре змі­шують, начиняють свинячий шлунок, зашивають шпагатом, кладуть в гарячу солону воду і варять 2—21/2 год. Зварений шлунок кладуть у хо­лодне місце під невеликий гніт для остигання. Подають тільки в холод­ному вигляді.

На 1 кг кендюха — 1,2 кг свинячої голови, 1 зубок часнику, 3 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти