Головне меню

Популярні рецепти

Відварна яловичина з овочами і квасолею
Відварна яловичина з овочами і квасолею

Великі куски яловичини (1—1,5 кг) кладуть у киплячу воду, варять до готовності, виймають з каструлі, нарізують порціями і кладуть у сотейник. В окремій посудині з бульйоном відварюють цілу чищену картоплю і цілу невелику цибу­лину. Нарізані великими кубиками морк­ву і свіжу капусту також відварюють в окремій посудині. Квасолю попередньо розмочують і варять. Борошно злегка підсмажують на маслі, розводять бульйо­ном, в якому варилась картопля і цибуля, проварюють, заправляють посіченою зеленню кропу і петрушки, заливають нарізану кусками яловичину і доводять до кипіння.

Подаючи на стіл, куски м'яса поливають підливою, в якій вони туш­кувались, а збоку в цю ж тарілку кладуть варені овочі і квасолю і по­ливають їх злегка підсмаженим з сухарями вершковим маслом.

На 1 кг яловичини — 500 г картоплі, 2 морквини, 150 г свіжої капусти, 1,5 цибу­лини, 1/2 склянки квасолі, 3 ст. ложки вершкового масла, по 1 ст. ложці сухарів, пшеничного борошна, дрібно посіченої зелені петрушки і кропу.




Схожі кулінарні рецепти