Головне меню

Популярні рецепти

Відварна яловичина з грибами
Відварна яловичина з грибами

Відварену з корінням моркви і петрушки яловичину нарізують топ­кими шматками. Посічені цибулю і сушені варені гриби злегка обсма­жують, додають злегка підсмаженого борошна, сметани і все змішують. Потім одержану масу розводять бульйоном, в якому варилось м'ясо, добре проварюють і заправляють січеною зеленню петрушки, маслом та сіллю. Нарізане м'ясо вперемішку з грибною підливою кладуть у зма­щений жиром сотейник, заливають зверху рештою підливи, посипають сухарями і ставлять в духовку, щоб зарум'янилось.

До м'яса на стіл подають смажену картоплю.

На 1 кг яловичини — 60 г сушених грибів або 160 г свіжих, 3/4 склянки сметани, 1/2 склянки пшеничного борошна, 2 цибулини, 1/2 кореня петрушки, 1 корінь моркви, ст. ложку сухарів, 4 ст. ложки вершкового масла, 1/4 склянки м'ясного бульйону, 2 ст. ложки посіченої зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти