Головне меню

Популярні рецепти

Відварна яловичина з хріном
Відварна яловичина з хріном

Яловичину кладуть у киплячу воду, додають цибулі, коріння моркви і петруш­ки, перцю і варять до готовності. Зваре­не м'ясо виймають з каструлі, нарізують шматками, вкладають їх у змащений мас­лом сотейник або каструлю з широким дном, заливають сметаною, змішаною з тер­тим хріном, сирими яйцями та сіллю, і ставлять у духовку, щоб зарум'янилось. Подають яловичину з відвареною картоплею, заправленою маслом і посипаною зеленню петрушки.

На 1 кг яловичини — 1 склянку сметани, 2 яйця, 2 корені хріну, 1 цибулину, по 1 кореню моркви та петрушки, 1 кг картоплі, 1 ст. ложку вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти