Головне меню

Популярні рецепти

Відварна яловичина з овочами
Відварна яловичина з овочами

М'ясо миють, видаляють кістки, варять разом з корінням моркви та петрушки в підсоленій воді, а потім нарізують по 2—3 куски на пор­цію.

Цілі, обчищені дрібні цибулю і картоплю варять в бульйоні. Моркву і свіжу капусту нарізують шматочками і варять до готовності. Тертий хрін злегка підсмажують на маслі, поливають оцтом, перемі­шують, випаровують до 1/3 початкового об'єму, додають злегка підсма­женого борошна, бульйону, сметани, цукру, солі і добре уварюють.

Підготовлене м'ясо кладуть у невеликі з білого металу сковорідки разом з гарніром із вареної картоплі, цибулі, моркви і капусти, зали­вають все підливою (хрін з сметаною), посипають зверху сухарями, збризкують маслом і ставлять в духовку, щоб зарум'янилось.

На 1 кг яловичини — 5 коренів моркви, 1/2 кг картоплі, 200 г свіжої капусти, 3 ци­булини, 150 г хріну, по 1 ст. ложці сухарів і пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершко­вого масла, 1/3 склянки сметани, 2 ст. ложки оцту, 2 склянки бульйону, 1 чайну ложку цукру.




Схожі кулінарні рецепти