Головне меню

Популярні рецепти

Полядвиця
Полядвиця

Вирізку або тонкий край очищають від пліви і сухожиль, натирають лимонною кислотою або лимоном, солять, обсипають борош­ном, обсмажують на добре розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору з обох боків і ставлять на 20—25 хв. у духовку досмажуватись.

Готову полядвицю нарізують впоперек волокон тонкими шматками по 3—4 на порцію. Подають на стіл з смаженою картоплею, поливаю­чи соком і жиром, в яких смажилась вирізка, і посипаючи зеленню пет­рушки.

На 1 кг вирізки або тонкого краю яловичини — 2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 г лимонної кислоти або півлимона, 1 ст. ложку дрібно посіченої петрушки, 11/2 кг картоплі, 3 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.




Схожі кулінарні рецепти