Головне меню

Популярні рецепти

Смаженина, запечена з цибулею
Смаженина, запечена з цибулею

М'ясо кладуть у киплячу воду, варять 1 год., додають коріння моркви і петруш­ки, 1/2 цибулини, варять до готовності і нарізують тонкими шматочками.

Шатковану цибулю тушкують з смета­ною до готовності, заправляють маслом і сіллю. У сотейник або каструлю, змащену маслом, кладуть нарізане м'ясо, поси­пають його меленим перцем, тушкованою з сметаною цибулею, посипають сухарями, збризкують маслом і ставлять у духовку зарум'янитись.

До смаженини подають відварену кар­топлю і посипають зеленню петрушки.

На 1 кг яловичини — по 1 кореню моркви і петрушки, 3 цибулини, 11/2 склянки сметани, 1 ст. ложку сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, 3 горошини меленого перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 1 кг картоплі.




Схожі кулінарні рецепти