Головне меню

Популярні рецепти

Крученики волинські
Крученики волинські

М'якоть яловичого м'яса нарізують тонкими широкими кусочками, солять, посипають перцем, кладуть у сотейник з розігрітим маслом, на­кривають кришкою і тушкують до півготовності.

Шатковану свіжу або квашену капусту тушкують, заправляють злегка обсмаженою цибулею і сіллю за смаком (до квашеної капусти додають цукор).

Підготовлену капусту накладають товстим шаром на кусочки напівтушкованого м'яса, обкладають її з усіх боків тонкими шматочками сала, все разом зв'язують ниткою, кладуть у сотейник так, щоб круче­ники не торкались один одного, підливають бульйону, ставлять у ду­ховку і запікають їх до рум'яного кольору, періодично поливаючи бульйоном чи власним соком.

На 500 г яловичого м'яса — 1 кг свіжої капусти, 2 ст. ложки вершкового масла, 100 г сала, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 склянки томату-пюре, 2 чайних ложки цукру, 5 горошин гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти