Головне меню

Популярні рецепти

Душенина з нирками
Душенина з нирками

Великі куски м'яса солять і смажать до рум'яного кольору разом з посіченим корінням моркви, петрушки та цибулею. На дно каструлі кладуть дрібно порубані кістки, нарізані ошпарені нирки, лавро­вий лист, перець, смажене м'ясо, вли­вають склянку води або бульйону, став­лять у духовку і тушкують до готов­ності.

Готову душенину нарізують кусочками (по 2—3 шт. на порцію), поливають со­ком, в якому тушкувалось м'ясо, зверху кладуть кусочки нирок і посипають зеленню петрушки.

Душенину подають з смаженою картоплею.

На 1 кг яловичини — 200 г нирок, 2 ст. ложки вершкового масла, по 1 кореню морк­ви і петрушки, 1 цибулину, 3 горошини гіркого перцю, 1 лавровий листок.




Схожі кулінарні рецепти