Головне меню

Популярні рецепти

Смаженина, тушкована з картоплею
Смаженина, тушкована з картоплею

Яловичину нарізують кубиками, обсмажують на добре розігрітому жирі і тушкують до півготовності, додаючи томат.

Обчищену картоплю нарізують великими кубиками, смажать, змі­шують з сирою посіченою цибулею, злегка обсмаженим нарізаним брусочками корінням моркви, меленим перцем і висипають тонким шаром у сотейник. Потім кладуть тушковане до півготовності м'ясо, лавровий лист, а на них — знову картоплю. Так повторюють 2—3 рази з розрахунком, щоб зверху була картопля, заливають звареним з кіс­ток бульйоном і тушкують до готовності. Готову смаженину заправляють дрібно посіченим часником і, подаючи на стіл, посипають зеленню пе­трушки.

На 1 кг яловичини — 1,5 кг картоплі, 3 цибулини, 3 морквини, 4 ст. ложки жиру 2 ст. ложки томату-пюре, 4 зубки часнику, 2 горошини гіркого перцю, 1 лавровий ли­сток, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 склянки бульйону.




Схожі кулінарні рецепти