Головне меню

Популярні рецепти

Смаженя, тушкована з овочами
Смаженя, тушкована з овочами

Великі куски м'яса солять, тримають 1 год. в холодному місці, потім кладуть у сотейник з добре розігрітим жиром, обсмажують з усіх боків до рум'яного кольору, підливають бульйону, тушкують 1 год., додають нарізаних кружальцями коріння і цибулю, перець і туш­кують до готовності. В сік і жир, в якому тушкувалось м'ясо, всипають підсмажене борошно, замішують, щоб не було грудочок, і добре про­варюють.

Нарізане порціонними кусками м'ясо подають з смаженою картоплею і заливають приготовленою підливою з корінням.

На 1 кг яловичини — 21/2 ст. ложки вершкового масла, 5 коренів моркви, 3 корені петрушки, 11/2 цибулини, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 5 горошин запашного перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 склянки бульйону.

Для гарніру: 1,2 кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти