Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина шпигована, з буряками
Яловичина шпигована, з буряками

Очищене від сухожиль філе кладуть на 2 год. в розведений водою оцет, а по­тім виймають, віджимають і солять. Через 1,5 год. філе шпигують салом, кладуть на чавунну сковорідку, дода­ють обрізків сала, ставлять у гарячу духовку і смажать, час від часу поливаючи соком і жиром, в якому воно смажиться. Добре зару­м'янене філе перекладають у каструлю, заливають соком і жиром, в якому воно смажилось, посипають борошном і ставлять на 20—25 хв. у гарячу духовку. Коли борошно зверху підсмажиться, заливають сметаною і тушкують до готовності.

Готову яловичину подають з тушкованими і заправленими буряками.

На 1 кг яловичини — 120 г сала, 4 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку борошна, 1 склянку 1-процентного оцту, 2 ст. ложки жиру, 2 горошини гіркого перцю, 1 лавровий листок, 3,5 кг буряків, 2 склянки бульйону, 1 ст. ложку цукру.




Схожі кулінарні рецепти