Головне меню

Популярні рецепти

Січеники полтавські
Січеники полтавські

М'ясо двічі пропускають через м'ясорубку, додають дрібно посі­ченого сала й часнику, меленого перцю, солі і все добре перемішують, підливаючи потроху води для надання січеникам соковитості.

З цього м'ясного фаршу виробляють січеники (по 2 шт. на порцію), обкачують у сухарях і смажать до готовності.

Картоплю для гарніру варять у шкірці, потім обчищають і смажать.

На 700 г яловичини — 50 г сала, 2 ст. ложки сухарів, 1 зубок часнику, 2 ст. ложки води, 2 горошини гіркого перцю, 1/4 ст. ложки смальцю для смаження січеників, 1 кг картоплі, 2 ст. ложки смальцю для смаження картоплі.




Схожі кулінарні рецепти