Головне меню

Популярні рецепти

Січеники тушковані, начинені хріном
Січеники тушковані, начинені хріном

Відокремлене від кісток м'ясо нарізують невеликими кусками, пропускають через м'ясорубку, додають розмоченого у молоці, від­жатого пшеничного хліба, частину січеної злегка обсмаженої цибулі, солі. Все змішують, вдруге пропускають через м'ясорубку, виробля­ють з маси січеники (по 2 шт. на порцію), начиняють їх тертим хріном, злегка підсмаженим на маслі і змішаним з сметаною, обкачують у бо­рошні, надають їм овальної форми і смажать з шаткованою цибулею до готовності.

Смажені січеники заливають сметаною, ставлять у духовку і туш­кують 8—10 хв.

Готові січеники подають з картопляним пюре і поливають сметаною, в якій вони тушкувались.

На 500 г яловичини — 2 ст. ложки вершкового масла, 100 г пшеничного хліба, 1/2 склянки молока, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 1/4 цибулини, 4 ст. ложки натер­того хріну, 2 ст. ложки сметани для начинки, 2 ст. ложки вершкового масла для сма­ження, 11/2 склянки сметани для заливання січеників, 1 кг картоплі.




Схожі кулінарні рецепти