Головне меню

Популярні рецепти

Грудинка теляча з помідорами і картоплею
Грудинка теляча з помідорами і картоплею

Телячу грудинку солять, кладуть на жаровню, поливають жиром і смажать в духовці до готовності, час від часу поливаючи соком і жиром, в якому вона смажиться. Картоплю і цибулю нарізують кубиками розміром 1 см і смажать в окремих посудинах до рум'яного кольору, а потім змішують і заправляють сіллю і меленим перцем.

Готову грудинку нарізують впоперек волокна порціонними кусками, кладуть у сотейник або каструлю, засипають зверху підсмажену кар­топлю і цибулю вперемішку з нарізаними свіжими помідорами, по­ливають соком і жиром, в якому смажилась грудинка, ставлять на 10—15 хв. у духовку.

Подаючи на стіл, грудинку посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.

На 1 кг грудинки — 4 ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, 21/2 цибулини, 600 г свіжих помідорів, 3 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти