Головне меню

Популярні рецепти

Бігус з яблуками

Бігус з яблуками

Яловичину або свинину відокремлюють від кісток, нарізують порціонними кусками, солять, посипають перцем і кладуть у посудину з розігрітим жиром. На м'ясо кладуть нарізану тонкими шматочками шинку, нарізані соломкою свіжу білоголовкову капусту, ріпчасту цибулю, нарізані часточками обчищені свіжі яблука, помідори, додають бульйон і тушкують до готовності.

На 500 г яловичини або свинини — 150 г шинки, 2 ст. ложки смальцю, 800 г білоголовкової капусти, 1 цибулину, 200 г свіжих яблук, 100 г помідорів, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти