Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина, тушкована з овочами

Яловичина, тушкована з овочами

Великий кусок яловичини солять, тримають 1 год в холодному місці, потім кладуть у сотейник або каструлю з добре розігрітим жиром, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору, підливають бульйон і тушкують 1 год. Потім додають перець, обчищені, нарізані кружальцями моркву, петрушку й ріпчасту цибулю, тушкують до готовності й нарізують м'ясо порціонними кусками.

Підсмажене до світло-коричневого кольору борошно розводять соком з овочами й жиром, у якому тушкувалась яловичина, й добре проварюють. Готову яловичину подають на стіл із смаженою картоплею й поливають підготовленою підливою з овочами.

На 1 кг яловичини — 5 морквин, 1 корінь петрушки, 1 цибулину, 2 ст. ложки смальцю, 1/2 ложки борошна, 2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком.

Для гарніру: 1 кг картоплі, 3 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти