Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина, тушкована з чорносливом

Яловичина, тушкована з чорносливом

Яловичину ріжуть кусками (по 200—250 г), солять, обсмажують їх до рум'яного кольору на сковороді, перекладають у сотейник або каструлю, додають пасеровані з жиром цибулю й томат-пюре, заливають невеликою кількістю бульйону й тушкують 20—30 хв.

Пасероване борошно розводять бульйоном, разом з промитим чорносливом кладуть у посудину з м'ясом і тушкують до готовності. Після цього додають оцет, гвоздику, цукор і продовжують тушкувати ще 10—15 хв.

Готову яловичину подають з чорносливом і поливають соусом, в якому вона тушкувалась.

На 1 кг яловичини — 2 ст. ложки жиру, 1/2 кг чорносливу, 2 цибулини, 1/2 склянки томату-пюре, 1 ст. ложку борошна, 1/2 ст. ложки цукру, 5 гвоздик, 1/3 чайної ложки кориці, 1 ст. ложку 9%-ного оцту, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти