Головне меню

Популярні рецепти

Душенина поспільна

Душенина поспільна

Підготовлене м'ясо відбивають спеціальним молотком, нарізують тонкими шматками, солять, посипають перцем, обкачують у борошні, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору і вкладають на дно сотейника в один ряд.

Обчищену сиру картоплю нарізують кружальцями, додають нарізані цибулю й селеру, запашний перець, сіль, все добре змішують і накладають шаром на м'ясо. На овочі знову кладуть нарізане м'ясо, а на нього — овочі. Так повторюють два- три рази з розрахунку, щоб зверху була картопля, заливають усе бульйоном, звареним з кісток, і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, душенину в тарілках посипають дрібно нарізаними часником і зеленню петрушки.

На 1 кг яловичини — 2 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки смальцю, 1,5 кг картоплі, 5 цибулин, 1/2 кореня селери, часник, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти