Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина духова

Яловичина духова

Яловичину нарізують порціонними кусками, відбивають, солять, посипають перцем, обсипають борошном, обсмажують кожний кусок, складають у сотейник або каструлю разом з жиром і соком, додають воду, пасерований з жиром томат-пюре й тушкують під закритою кришкою 30 хв. Після цього кладуть обсмажену картоплю, пасеровані моркву й петрушку, перець горошком, лавровий лист і тушкують до готовності на малому вогні.

На 500 г яловичини — 800 г картоплі, 2 морквини, 1 цибулину, 1 корінь петрушки, 1 ст. ложку борошна, 1 ст. ложку томату-пюре, 1 1/2 ст. ложки жиру, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти