Головне меню

Популярні рецепти

Оладки м'ясні

Оладки м'ясні

М'ясо відокремлюють від кісток, два рази пропускають крізь м'ясорубку з густою решіткою, потім до фаршу додають збиті яйця, воду або молоко, сіль, перець, усе старанно перемішують, після чого м'ясо викладають порціями на розжарену з жиром сковороду й обсмажують з обох боків. Для доведення до повної готовності оладки на 10 хв ставлять у духовку.

Подаючи на стіл, гарячі оладки поливають вершковим маслом і посипають зеленню.

На 300 г яловичини — 2 яйця, 80 г молока або води, сіль, перець — за смаком, 1 ст. ложку жиру для смаження, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання, зелень.



Схожі кулінарні рецепти