Головне меню

Популярні рецепти

М'ясна запіканка з овочами

М'ясна запіканка з овочами

Обчищену цибулю нарізують соломкою, пасерують на вершковому маслі, додають пропущене крізь м'ясорубку м'ясо, сметану, сіль і добре розмішують. Картоплю, моркву, свіжу капусту обчищають, нарізують і відварюють у підсоленій воді.

Підготовлене м'ясо укладають у сотейник або каструлю шарами разом із змішаними вареними овочами, заливають томатним соусом, посипають сухарями й запікають у духовці З0—45 хв.

На 500 г яловичини — 1/2 кг картоплі, 3 морквини, 1/2 кг свіжої капусти, 1 1/2 склянки томатного соусу, 1 ст. ложку сухарів, 3 ст. ложки вершкового масла або іншого жиру, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти