Головне меню

Популярні рецепти

М'ясна запіканка з картоплею

М'ясна запіканка з картоплею

Яловичину без кісток варять і нарізують невеликими кусками. Обчищену картоплю промивають, варять у підсоленій воді, трохи охолоджують і нарізують кружальцями.

Приготування соусу. Ріпчасту цибулю нарізують півкільцями, пасерують на вершковому маслі, додають борошно й пасерують його до світло-жовтого кольору. Цибулю з борошном розводять бульйоном, кладуть окремо спасерований томат-пасту, сіль, перець, вливають оцет і проварюють 15 хв.

У каструлю або сотейник вливають трохи томатного соусу, кладуть підготовлене м'ясо, а на нього — картоплю, вливають решту соусу й запікають у духовці 30—45 хв.

Подаючи на стіл, запіканку посипають дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки.

На 500 г яловичини — 1 цибулину, 1 кг картоплі, 3 ст. ложки вершкового масла, по 1 ст. ложці борошна, оцту й томату-пюре, сіль і перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти