Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка м'ясна з печінкою і пшоном

Запіканка м'ясна з печінкою і пшоном

Варять пшоняну круту кашу, охолоджують, заправляють вершковим маслом, збитими яйцями, солять, перемішують і ділять на дві рівні частини.

Яловичину відокремлюють від кісток, варять або тушкують до готовності, пропускають разом з вареною печінкою крізь м'ясорубку, заправляють сіллю, перцем і смаженою цибулею.

У посудину, змащену жиром і обсипану сухарями, кладуть частину пшоняної каші, розрівнюють, кладуть шар м'ясного фаршу, зверху — решту каші, розрівнюють, посипають сухарями, збризкують жиром і запікають.

Запіканку подають на стіл з томатним соусом.

На 500 г яловичини — 300 г печінки, 1 склянку пшона, 1 цибулину, 1 яйце, 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку маргарину або іншого жиру, 2 ст. ложки сухарів, і склянку томатного соусу, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти