Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка з буряків і м'яса

Запіканка з буряків і м'яса

Яловичину відокремлюють від кісток, нарізують на куски, пропускають крізь м'ясорубку, з'єднують з протертими вареними буряками, яйцем, змішаним з борошном, сіллю, перцем, добре перемішують, укладають у посудину, змащену жиром і посилану сухарями, розрівнюють, посипають сухарями збризкують розтопленим вершковим маслом і запікають у духовці.

Запіканку подають на стіл з вершковим маслом або сметанним соусом з хріном.

На 500 г яловичини — 1 кг буряків, 1 яйце, 4 чайних ложки борошна, З ст. ложки жиру, 1 ст. ложку сухарів, 3 ст. ложки вершкового масла або 1 склянку сметанного соусу з хріном, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти