Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка з м'яса, буряків і крупів

Запіканка з м'яса, буряків і крупів

Пропущене крізь м'ясорубку м'ясо обсмажують на жирі, додають трохи води і доводять до готовності.

Зварені в шкірці буряки обчищають, натирають на тертці, змішують з густою рисовою або пшоняною кашею і яйцями, змішаними з борошном. Частину цієї маси кладуть тонким шаром у змащену жиром посудину, на нього — шар підготовленого м'яса, потім знову шар буряків з кашею, збризкують розтопленим вершковим маслом і запікають.

Запіканку подають на стіл з сметаною.

На 650 г яловичини — 700 г буряків, 1/2 склянки рису або пшона, З ст. ложки жиру, 2 чайних ложки борошна, 1 яйце, 1/2 склянки сметани, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти