Головне меню

Популярні рецепти

Яловичина, запечена з цибулею

Яловичина, запечена з цибулею

Яловичину відварюють, додаючи моркву, петрушку і 1/2 цибулини, до готовності, нарізують тонкими шматками, кладуть у сотейник або каструлю й посипають перцем.

Цибулю обчищають, нарізують соломкою, заливають сметаною, тушкують до готовності, заправляють вершковим маслом і сіллю, кладуть на підготовлене м'ясо, посипають сухарями, збризкують маслом і ставлять у духовку підрум'янитися.

Бульйон проціджують і використовують для приготування першої страви.

Яловичину подають на стіл з відварною картоплею й посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 1 кг яловичини — по 1 кореню моркви й петрушки, 3 цибулини, 1 1/2 склянки сметани, 1 ст. ложку сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти