Головне меню

Популярні рецепти

Січеники

Січеники

Підготовлену яловичину пропускають крізь м'ясорубку. Цибулю обчищають, нарізують соломкою, обсмажують на смальці, кладуть на неї сирі яйця і, помішуючи, готують рідку яєчню; після охолодження її з'єднують з січеним м'ясом, добре перемішують, заправляють сіллю й перцем, пропускають крізь м'ясорубку, виробляють круглі або довгасті січеники, обкачують у сухарях, обсмажують з обох боків і ставлять у духовку на 10—12 хв.

На 600 г яловичини — 2—3 ст. ложки смальцю, 4 яйця, 2 ст. ложки сухарів, 2 цибулини, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти