123************* Січеники
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Січеники

Січеники

Підготовлену яловичину пропускають крізь м'ясорубку. Цибулю обчищають, нарізують соломкою, обсмажують на смальці, кладуть на неї сирі яйця і, помішуючи, готують рідку яєчню; після охолодження її з'єднують з січеним м'ясом, добре перемішують, заправляють сіллю й перцем, пропускають крізь м'ясорубку, виробляють круглі або довгасті січеники, обкачують у сухарях, обсмажують з обох боків і ставлять у духовку на 10—12 хв.

На 600 г яловичини — 2—3 ст. ложки смальцю, 4 яйця, 2 ст. ложки сухарів, 2 цибулини, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти