Головне меню

Популярні рецепти

Січене м'ясо в морквяно-сметанному соусі

Січене м'ясо в морквяно-сметанному соусі

Цибулю й моркву обчищають, нарізують соломкою, обсмажують на вершковому маслі, додають пропущене крізь м'ясорубку м'ясо, посипають пшеничним борошном, розмішують, все разом обсмажують, вливають бульйон, додають томат-пюре, сіль, тушкують до готовності, а наприкінці додають сметану.

На 400 г яловичини — 1 цибулину, 1 морквину, 2 ст. ложки томату-пюре, 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 склянку води або бульйону, 3 ст. ложки сметани, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти