Головне меню

Популярні рецепти

Січеники полтавські

Січеники полтавські

М'ясо очищають від сухожилля і плівок, промивають, два рази пропускають крізь м'ясорубку, додають дрібно посічені сало-шпик і часник, перець, сіль, все добре перемішують, додаючи трохи води для соковитості, виробляють січеники овальної форми, обкачують у сухарях і смажать на смальці або вершковому маслі до готовності.

На гарнір подають картоплю, зварену в шкірці, обчищену, а потім підсмажену.

На 700 г яловичини — 50 г сала-шпику, 2 ст. ложки сухарів, 1 зубок часнику, 2 ст. ложки смальцю, 1 кг картоплі, 2 ст. ложки смальцю для смаження картоплі, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти