Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з яловичини з цибулею (біфштекс січений з цибулею)

Січеники з яловичини з цибулею (біфштекс січений з цибулею)

Сирі січеники, підготовлені, як описано вище, кладуть у сотейник або сковороду з розігрітим жиром, додають нарізану соломкою ріпчасту цибулю й смажать до готовності, весь час помішуючи цибулю.

Подаючи на стіл, у тарілку на січеники кладуть цибулю й на гарнір дають відварну картоплю, картопляне пюре, макарони, заправлені маслом, і посипають дрібно нарізаною зеленню.

На 400 г яловичини — 60 г сала яловичого або свинячого, 2 ст. ложки молока або води, 2 ст. ложки жиру для смаження, 3 цибулини, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти