Головне меню

Популярні рецепти

М'ясні кульки, тушковані в томаті (тюфтельки)

М'ясні кульки, тушковані в томаті (тюфтельки)

Готують котлетну масу, додають до неї злегка обсмажену дрібно нарізану зелену або ріпчасту цибулю, добре змішують, виробляють кульки діаметром 3—4 см, обкачують у борошні й обсмажують до рум'яного кольору. Після цього кульки перекладають у сотейник, додають томат-пасту, бульйон, лавровий лист, перець, сіль і тушкують до готовності 20 хв.

Подаючи на стіл, кульки поливають соусом і на гарнір дають відварний рис, гречану кашу (розсипчасті), картопляне пюре або смажену картоплю.

На 400 г яловичини — 80 г пшеничного (білого) хліба, 5 ст. ложок молока або води, 1 яйце, 25 г цибулі зеленої або ріпчастої, 2 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки жиру для обсмажування, 1 склянку бульйону, 1 ст. ложку томату-пасти, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти