Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з начинкою (зрази січені)

Січеники з начинкою (зрази січені)

З підготовленої котлетної маси формують кружальця завтовшки 10 мм, кладуть на їх середину фарш, краї з'єднують, обкачують у мелених сухарях, надаючи овально-приплюснутої форми, й смажать.

Для фаршу дрібно нарізану ріпчасту цибулю злегка підсмажують, додають січені круто зварені яйця, мелені сухарі (1 ст. ложку), сіль, перець, дрібно нарізану зелень петрушки і все добре перемішують.

Подають на стіл з відварною або смаженою картоплею й поливають розігрітим вершковим маслом або сметанним соусом.

На 400 г яловичини — 60 г пшеничного хліба, 3 цибулини, 1/2 склянки молока, 1 ст. ложку смальцю, 1 1/2 ст. ложки вершкового масла, 1 яйце, 4 ст. ложки сухарів, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти