123************* Ковбаски черкаські
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаски черкаські

Ковбаски черкаські

Яловичину двічі пропускають крізь м'ясорубку, заправляють сіллю, перцем, злегка підсмаженою цибулею, додають молоко або воду (1 ст. ложку), добре вимішують, формують з неї ковбаски завдовжки 12—15 см діаметром 1,5 см і смажать до готовності. Після цього заливають сметанно-томатним соусом і дають прокипіти.

Ковбаски подають на стіл із смаженою картоплею.

На 500 г яловичини — 2 цибулини, 3 ст. ложки жиру, 1 1/2 склянки сметанно-томатного соусу, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти