Головне меню

Популярні рецепти

Завиванець з січеного м'яса

Завиванець з січеного м'яса

Готують котлетну масу, кладуть її на мокрий рушник і надають довгастої форми завтовшки 1 1/2 см, на середину вздовж кладуть половинки круто зварених яєць, а також тонким шаром підсмажену моркву, посипають січеною зеленою або підсмаженою ріпчастою цибулею, з'єднують краї рушника й защипують краї завиванця.

Після цього завиванець обережно перекладають швом донизу на сковороду або лист, змащений маслом, змазують збитим яйцем, наколюють у кількох місцях виделкою, вливають трохи гарячої води або молока й запікають у духовці 30 хв, періодично підливаючи на сковороду воду.

На 400 г яловичини — 75 г білого хліба, 100 г моркви, 1/2 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 склянки води або молока, 2 яйця, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти