Головне меню

Популярні рецепти

Відварна телятина

Відварна телятина

Для приготування відварної телятини використовують переважно грудинку й лопатку. Телячу грудинку розрубують на дві чи більше частин, а м'ясо лопатки відокремлюють від кісток, згортають рулетом і перев'язують шпагатом.

Підготовлене м'ясо кладуть у киплячу воду, додають обчищені, крупно нарізані моркву, цибулю, -петрушку, перець горошком, лавровий лист і варять на малому вогні 1 1/2 год. За 20—30 кв до закінчення варіння додають сіль.

Зварену телятину розрізують на куски, поливають сметанним соусом, проварюють і подають на стіл з вареною картоплею або рисовою кашею.

На 500 г телятини — по 1/2 цибулини, морквини та кореня петрушки, 1 1/2 склянки сметанного соусу, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти