Головне меню

Популярні рецепти

Теляча грудинка з помідорами й картоплею

Теляча грудинка з помідорами й картоплею

Підготовлену телячу грудинку великим куском посипають сіллю, поливають жиром і смажать у духовці.

Картоплю й ріпчасту цибулю обчищають, нарізують невеличкими кубиками, смажать окремо до рум'яного кольору, потім змішують, заправляючи сіллю та меленим перцем.

Нарізану підсмажену грудинку укладають у сотейник або каструлю, зверху кладуть підсмажену картоплю з цибулею шарами з обмитими нарізаними свіжими помідорами, поливають соком і жиром, в якому смажилась грудинка, і ставлять у гарячу духовку на 10—15 хв.

На 1 кг грудинки — 4 ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, З цибулини, 600 г свіжих помідорів, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти