123************* Крученики телячі (зрази)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Крученики телячі (зрази)

Крученики телячі (зрази)

Підготовлену телятину розрізують на тонкі скибки, злегка відбивають, солять, посипають перцем, кладуть на кожну скибку начинку, приготовлену з відвареного рису, злегка підсмаженої на маслі дрібно нарізаної цибулі, січених яєць, перцю й солі, згортають, перев'язують ниткою, обкачують у борошні й обсмажують з обох боків на смальці або вершковому маслі.

Підготовлені крученики кладуть у сотейник або каструлю, додають бульйон, сметану, перець і тушкують до готовності.

Крученики подають на стіл з половинками підсмажених помідорів або тушкованими грибами.

На 1 кг телятини — 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 1/2 склянки борошна, 1 склянку сметани, 1/2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком.

Для начинки: 1/4 склянки рису, 1 цибулину, 1 варене яйце, 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець— за смаком.




Схожі кулінарні рецепти