Головне меню

Популярні рецепти

Крученики телячі (зрази)

Крученики телячі (зрази)

Підготовлену телятину розрізують на тонкі скибки, злегка відбивають, солять, посипають перцем, кладуть на кожну скибку начинку, приготовлену з відвареного рису, злегка підсмаженої на маслі дрібно нарізаної цибулі, січених яєць, перцю й солі, згортають, перев'язують ниткою, обкачують у борошні й обсмажують з обох боків на смальці або вершковому маслі.

Підготовлені крученики кладуть у сотейник або каструлю, додають бульйон, сметану, перець і тушкують до готовності.

Крученики подають на стіл з половинками підсмажених помідорів або тушкованими грибами.

На 1 кг телятини — 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 1/2 склянки борошна, 1 склянку сметани, 1/2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком.

Для начинки: 1/4 склянки рису, 1 цибулину, 1 варене яйце, 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець— за смаком.




Схожі кулінарні рецепти