Головне меню

Популярні рецепти

Печеня з січеної телятини (рулет)

Печеня з січеної телятини (рулет)

Обмиту й очищену від плівок телятину нарізують кусками, пропускають крізь м'ясорубку, кладуть розмочений у молоці черствий білий хліб, сіль, перець, сире яйце, розтоплене вершкове масло й трохи бульйону, добре перемішують. З підготовленої маси формують довгастий батон, кладуть його на лист, змазують яйцем, посипають сухарями, проколюють у кількох місцях виделкою й смажать у духовці 1—1 1/2 год.

Печеню подають па стіл з овочевим рагу та поливають прогрітим соком, в якому смажилось м'ясо, додавши сметану.

На 1 кг телятини — 200 г білого хліба, 2/з склянки молока, 1 яйце, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 ст. ложки сметани, 1/2 склянки бульйону, 2 ст. ложки сухарів, сіль, перець— за смаком.




Схожі кулінарні рецепти