Головне меню

Популярні рецепти

Телятина, тушкована з овочами (рагу)

Телятина, тушкована з овочами (рагу)

Обмиту телятину розрубують на невеликі куски разом з кістками, підсмажують на смальці або вершковому маслі, посипають сіллю, перцем, борошном і продовжують підсмажувати.

Підсмажене м'ясо кладуть у сотейник або каструлю, наливають бульйон і тушкують до напівготовності. Потім додають нарізані й підсмажені картоплю, моркву, петрушку та ріпчасту цибулю, вливають сметану й тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, телятину посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 1 кг телятини (грудинка, лопатка, шия) — 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 3 морквини, 2 кореня петрушки, 1 цибулину, 600 г картоплі, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти