Головне меню

Популярні рецепти

Токань а-ля гундель (Угорська кухня)
Токань а-ля гундель

800 г яловичої вирізки
150 г жиру
20 г борошна
180 г стручкової квасолі
180 г зеленого горошку
180 г гусячої печінки
1,5 дцл червоного вина
180 г спаржі
6 порцій смаженої картоплі
петрушка
сіль
5 г перцю
щіпка майорану,
для яєчні: 6 яєць, 50 г вершкового масла, 0,5 дцл свіжої сметани


М'ясо нарізають тонкими довгастими шматочками, підсмажують в жирі на сильному вогні, приправляють сіллю, перцем і майораном. Коли м'ясо наполовину засмажиться, в каструлю додають гусячу печінку, нарізану такими ж шматочками.

Коли блюдо готове, до нього додають червоне вино, кладуть туди квасолю, зелений горошок і головки спаржі, причому кожен вид овочів попередньо вариться особливо в підсоленій воді.
Яєчню з 6 збитих яєць, змішаних зі сметаною, розкладають на рагу у формі вінця.

Подають зі смаженою картоплею.



Схожі кулінарні рецепти