Головне меню

Популярні рецепти

Антрекот а-ля чікош (Угорська кухня)
Антрекот а-ля чікош

6 порцій антрекота по 200-240 г
4 цибулини
100 г жиру
2 дцл сметани
30 г паприки сіль

Антрекоти підсмажують в жирі на сильному вогні дорумяна і відставляють. У тому ж жирі підсмажують січена цибуля і додають до нього червону паприку.

На цибулю і паприку кладуть антрекоти, доливають трохи води і ставлять тушкуватися на слабкому вогні, в дуже невеликій кількості рідини. Воду додавати слід потроху і лише у разі потреби.

Коли м'ясо підсмажиться, антрекоти потрібно вийняти, соус заправити сметаною, змішаної з ложкою борошна, після чого в нього слід покласти антрекоти і довести до кипіння.

Як гарнір подають локшину або галушки.



Схожі кулінарні рецепти