Головне меню

Популярні рецепти

Антрекот а-ля Естерхазі (Угорська кухня)
Антрекот а-ля Естерхазі
6 порцій антрекота по 150 г кожна 
жиру 200-240 г
250 г моркви
60 г борошна
250 г петрушки (коріння)
100 г вершкового масла
250 г селери (коріння)
10 г каперсів
200 г цибулі
4-5 дцл сметани
20 г чорного перцю
20 г меленого чорного горошком
перцю 20 г
червоної паприки
півлимона

Антрекоти очищають від сухожиль, відбивають, підсолюють, посипають перцем, після чого подрумянюють з обох боків в жирі на сильному вогні і кладуть у каструлю.

Потім нарізають зелень соломкою, підсмажують в тому ж жирі разом з цибулею, додають паприку, перець горошком і посипають борошном.

Після цього вливають небагато води або бульйону, доводять до кипіння, заливають всім цим антрекоти і гасять їх у легкій духовці, поки м'ясо не ужарітся.

Тоді антрекоти виймають, кладуть їх в іншу каструлю і заливають соусом, пропущеним через сито і заправленим вершковим маслом і сметаною, додають в нього каперси, нарізані соломкою овочі, половину очищеного від кірки і нарізаного тонкими кружальцями лимона, доводять до кипіння і подають з гарніром з галушок, локшини або рису.



Схожі кулінарні рецепти