Головне меню

Популярні рецепти

Тушкована яловича вирізка подебреценскі (Угорська кухня)
Тушкована яловича вирізка подебреценскі
1,5 кг яловичої вирізки
600 г цибулі
250 г копченого сала
300 г печериць
60 г червоної паприки
4 г кмину
3 дцл томат-пюре або свіжі помідори

Нарізану цибулю підсмажують до золотистого кольору з салом, нарізаним дуже маленькими кубиками і додають стовчений кмин, червону паприку і томат-пюре.

Кладуть попередньо посолене м'ясо, доливають трохи води і ставлять в нежарку духовку.

Нарізають дрібними шматочками і підсмажують очищені печериці. Потім виймають м'ясо з каструлі, пропускають сік через сито і, в міру необхідності, додають до нього трохи води або бульйону, після чого м'ясо знову кладуть у каструлю, додають підсмажене копчене сало і шампіньйони і ще трохи туша.

Коли м'ясо стушкували, його нарізають звичайними порціями, укладають на блюдо і поливають соусом.

Подають з локшиною або відварною картоплею.



Схожі кулінарні рецепти